Gemalen stro voor extra vochtopname

Bent u op zoek naar strooisel voor het bedekken van de stallen dat veel vocht opneemt, zoals gemalen stro? Loonbedrijf Boven levert gemalen stro dat meer vocht opneemt dan gewoon stro. Door middel van dit product blijven de boxen van bijvoorbeeld de koeien goed droog en schoon. Daarnaast is gemalen stro vrij van de Klebsiella-bacterie die mastitis kan veroorzaken bij uw melkvee. Het is daarom sterk aan te raden uw gewone stro te vervangen door gemalen stro.

Gemalen stro tegen een aantrekkelijke prijs

Gemalen stro heeft veel voordelen ten opzicht van gewoon stro. Gemalen stro heeft een lengte van 1 tot 2 centimeter en is dus fijner dan gewoon stro. De pakken worden verpakt in stapelbare balen van 25 kilogram waardoor u ze makkelijk buiten kunt opslaan. Door de hoge vochtopname composteert het stro in ongeveer 6 weken en zorgt het voor meer organische stoffen in de mest. Ook is de prijs enorm aantrekkelijk. Over gewoon zaagsel moet 19 procent BTW worden betaald, terwijl u voor gemalen stro maar 6 procent BTW betaalt. Uw gemalen stro bestelt u daarnaast erg eenvoudig bij Loonbedrijf Boven.

Groot assortiment gemalen stro, grassen en hooi

Naast gemalen stro bent u bij ons ook aan het juiste adres voor koolzaadstro, graszaadhooi, kuilgras, snijmaïs en hooi voor paarden. Loonbedrijf Boven beschikt over een groot assortiment aan verschillende soorten stro, grassen, hooi en strooisels. Wilt u hier professioneel advies over of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, dan informeren we u over de mogelijkheden en de prijzen van en onze andere producten.
 

Nieuws / Actueel