Allerlei soorten graszaadhooi voor pensprik

Op zoek naar graszaadhooi dat uitermate geschikt is voor pensprik? Bestel dan graszaadhooi bij Loonbedrijf Boven. Wij leveren allerlei soorten graszaadhooi, zoals roondzwenk, rietzwenk, Engels raai en veldbeemd. Ons graszaadhooi is uitstekend te gebruiken als ruwvoer voor uw dieren en is een ideaal product voor pensprik. Met dit graszaadhooi voor pensprik geeft u uw dieren de voeding die ze nodig hebben. Loonbedrijf Boven voorziet u bovendien graag van professioneel advies over onder meer graszaadhooi als pensprik voor uw dieren.

Graszaadhooi voor pensprik en een optimale pensvulling

Graszaadhooi kunt u goed gebruiken voor pensprik voor jongvee en droogstaande koeien. Het drukt het VEM-gehalte van het rantsoen en zorgt toch voor een optimale pensvulling. Het graszaadhooi voor pensprik werkt structuurverhogend en prikkelt daarmee de penswand van het dier. Het product is een eensoortig gras dat onkruidvrij is. Graszaadhooi voor pensprik is arm aan voedingswaarde en komt van kwalitatief onbemest land met veel verschillende soorten gras en kruiden.

Bestel graszaadhooi voor pensprik bij Loonbedrijf Boven

Naast graszaadhooi voor pensprik kunt u bij Loonbedrijf Boven ook terecht voor andere producten, zoals luzerne, koolzaadstro, tarwestro, gerstestro en andere strooisels. Zo is luzerne bijvoorbeeld zeer geschikt als ruwvoer voor paarden vanwege het hoge eiwitgehalte. En koolzaadstro is zeer geschikt als bodemstrooisel in de boxen van uw dieren. Bent u benieuwd naar onze producten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan informeren we u over de mogelijkheden en prijzen. Loonbedrijf Boven levert ongetwijfeld uw kwalitatieve graszaadhooi voor pensprik en andere producten voor uw dieren.
 

Nieuws / Actueel