Hooi voor paarden van Loonbedrijf Boven

Hooi is gedroogd gras en is enorm goed te gebruiken als krachtvoer voor paarden. Loonbedrijf Boven beschikt over een uitgebreid assortiment van verschillende soorten hooi. Van graszaadhooi tot kruidenhooi en weidehooi. De verschillende soorten hooi verschillen in de gebruikte grassoorten en de wijze van telen. Bij Loonbedrijf Boven vindt u ongetwijfeld de beste soort hooi die geschikt is voor uw paarden. Heeft u vragen over de producten in ons assortiment? We voorzien u graag van professioneel advies over onder meer hooi voor paarden.

Heidehooi en kruidenhooi als hooi voor paarden

Kwalitatief hooi voor paarden is uiterst noodzakelijk. Kruidenhooi en weidehooi kunnen van groot belang zijn voor de gezondheid van uw vee. Weidehooi is afkomstig van grassen die zijn bemest met kunstmest en eventueel drijfmest. Weidehooi is nauwkeurig gecontroleerd op het vochtgehalte en beoordeeld naar kwaliteit. Kruidenhooi wordt in tegenstelling tot weidehooi gewonnen in berggebieden vanwege de grote hoeveelheid kruiden en grassen die zich daar bevinden. De voedingwaarde, geur en smaak zijn van uitstekende kwaliteit, wat kruidenhooi zeer geschikt maakt als hooi voor paarden. De boeren maken geen gebruik van kunstmest, wat het hooi voor paarden zo natuurlijk mogelijk maakt.

Bestel uw hooi voor paarden bij Loonbedrijf Boven

Naast weidehooi en kruidenhooi beschikken we ook over graszaadhooi voor paarden.  Graszaadhooi is uitstekend hooi voor ruwvoer en is een goed product voor pensprik. Het hooi voor paarden drukt het VEM-gehalte van het rantsoen en geeft een optimale pensvulling. Het werkt structuurverhogend en prikkelt de penswand van uw vee. Ook graszaadhooi komt van onbemest land bestaande uit verschillende soorten grassen en kruiden. Op zoek naar het beste hooi voor uw paarden? Bij Loonbedrijf Boven kunt bent u aan het juiste adres voor de bestelling van onder meer uw hooi voor paarden.
 

Nieuws / Actueel