Koolzaadstro met een hoge vochtopname

Het koolzaadstro van Loonbedrijf Boven is zeer geschikt als strooisel in paardenstallen. Voor paarden is het belangrijk dat de stallen droog en stofvrij zijn, waardoor een goede bodembedekker van groot belang is. Een strooisel met een hoge vochtopname is daarom geen overbodige luxe. Koolzaadstro is een strosoort dat veel vocht en ammoniak opneemt en daardoor zeer geschikt is in paardenstallen. Door koolzaadstro te gebruiken, investeert u in een goede bodembedekker voor uw dieren.

Gehakseld koolzaadstro als stalstrooisel voor paarden

Koolzaadstro is een strosoort dat uit zichzelf gemakkelijk breekt en wordt daarom ook wel een ‘kort product’ genoemd. Voor pensprik wordt koolzaadstro daarom vaak gehakseld, in stukjes gesneden, waardoor het absorptievermogen wordt vergroot en het stro zeer geschikt is als stalstrooisel voor uw paard, pony of huisdieren. Tijdens de verwerking wordt het stof namelijk afgezogen, waardoor het product ook voor in paardenboxen kan worden gebruikt. Gehakseld koolzaadstro wordt verpakt in stapelbare balen en is daardoor gemakkelijk in gebruik. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor het gewicht en de prijzen van ons koolzaadstro.

Bestel koolzaadstro en andere strooisels bij Loonbedrijf Boven

Behalve koolzaadstro beschikt Loonbedrijf Boven ook over meer strosoorten die geschikt zijn als bodemstrooisel of voer voor uw dieren. Benieuwd naar onze andere strosoorten zoals gemalen stro, gerstestro en tarwestro? Wilt u weten wat de voordelen daarvan zijn? Bekijk dan ons assortiment op de website en bestel het soort dat voor uw dieren geschikt is. Voor vragen over de levering, prijzen en andere informatie over onze producten kunt u uiteraard bij ons terecht. Neem contact met ons op, dan beantwoorden we al uw vragen over koolzaadstro en onze andere producten.
 

Nieuws / Actueel