Betrouwbare leverancier van snijmaïs

Loonbedrijf Boven is een betrouwbaar bedrijf in het aanbieden van grassen, hooi, luzerene en snijmaïs. Snijmaïs is een zetmeelrijk soort veevoer waarvan vooral veel gebruik wordt gemaakt in de rundveehouderij. Loonbedrijf Boven levert deze maïssoort bovendien van een uitermate goede kwaliteit, waarvan uw dieren veel energie krijgen. Bij Loonbedrijf Boven bent u verzekerd van kwalitatieve producten en kunt u de producten, waaronder snijmaïs, eenvoudig bestellen.

Snijmaïs voor een hogere melkfit

Snijmaïs is een maïssoort dat een grote hoeveelheid energie levert aan uw vee. Dankzij de maïs ontstaat een basis aan zetmeel in het rantsoen. In een nieuwmelkte fase leidt het voeren van deze maïssoort tot een hogere melkfit en een stijging van het eiwitpercentage. Een hoog eiwitgehate verhoogt de smakelijkheid van het rantsoen. Vooral voor nieuwmelkte koeien is een hoge melkfit en een stijging van het eiwitpercentage bijzonder van belang. Snijmaïs geeft in een rantsoen, gebaseerd op graanproducten, een betere benutting van de gevoerde stikstof. Ook wordt door het voeren van snijmaïs het ureumgehalte in de melk wordt gedrukt.

Bestel nu snijmaïs bij Loonbedrijf Boven

Behalve snijmaïs beschikt Loonbedrijf Boven ook andere soorten (kracht)voer. Bekijk ons uitgebreide assortiment op de website en kies het voer dat voor uw dieren geschikt is. Wilt u weten hoe we snijmaïs en onze andere soorten voer leveren en wat de kosten zijn? Neem dan contact met ons op. We informeren u graaf geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden. Bestel uw snijmaïs of andere producten waarmee u uw vee voorziet van een hogere melkfit en een stijging van het eiwitpercentage eenvoudig bij Loonbedrijf Boven.
 

Nieuws / Actueel