Strooisels van hoogwaardige kwaliteit

Strooisels zijn er in vele soorten en maten. Zo levert Loonbedrijf Boven verschillende strooisels, zoals vlasstrooi, koolzaadstro, houtvezel en zaagsel. Deze producten zijn uiteraars allemaal van een hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten. Als voer voor uw vee of als bodembedekker in de stal. Bij Loonbedrijf Boven kunt u de verschillende soorten strooisels eenvoudig bestellen en u kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.
 

Strooisels: spaarzaam en biologisch afbreekbaar

Loonbedrijf Boven is onder andere leverancier van vlasstrooisels. Dit strooisel is 100 procent plantaardig, erg gezond en bovenal goedkoop. Het is een strooisel van ontstofte vlaslemen. Het heeft een hoog absorptievermogen, wat het strooisel spaarzaam en volledig biologisch afbreekbaar maakt. Zo leveren we ook andere soorten, waaronder hoogwaardig koolzaadstro. Koolzaadstro is een strosoort dat veel vocht en ammoniak opneemt en daardoor zeer geschikt is in paardenstallen. Gehakseld koolzaadstro wordt verpakt in stapelbare balen. Loonbedrijf Boven heeft ongetwijfeld de strooisels die u zoekt.

Vlasstrooisels en koolzaadstro van Loonbedrijf Boven

Naast vlasstrooisels en koolzaadstro leveren we ook strooisels als houtvezel en zaagsel. Houtvezel is stofvrij, droog en vormt bovendien geen schimmel. Daarnaast wordt het geleverd in uniforme balen, heeft het grove vezels en een hoog absorptievermogen. Een zeer bekende grondbedekker is zaagsel. En dat leveren wij natuurlijk ook. Deze strooisels kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Bent u benieuwd naar onze prijzen en hoe wij leveren? Neem dan contact met ons op, dan informeren we u over de mogelijkheden van onze strooisels en andere producten.
 

Nieuws / Actueel