Gerstestro en tarwestro van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar gerstestro of tarwestro van hoge kwaliteit? Loonbedrijf Boven levert kwalitatieve gerstestro en tarwestro dat geschikt is voor verschillende doeleinden. Een droge stal en voedzaam voer voor uw vee is van groot belang. Investeer daarom in gerstestro en tarwestro dat zeer geschikt is als zowel voer als stalstrooisel.

Gerstestro en tarwestro als voer en bodembedekker

Gerstestro en tarwestro is zeer geschikt als structuurhoudend voer voor vooral melk- en jongvee. Dat komt door de hoge voedingswaarde. De kwaliteit van gerstestro is daardoor iets hoger dan de kwaliteit van tarwestro, maar tarwestro neemt weer meer vocht op dan gerstestro. Tarwestro is door die hoge vochtopname zeer geschikt als bodembedekker voor in de stallen of boxen van uw dieren. De stallen blijven op deze manier goed droog en nemen het vocht op. Bij Loonbedrijf Boven kunt u eenvoudig het gerstestro en tarwestro bestellen dat u nodig heeft.

Kwalitatief gerstestro en tarwestro bij Loonbedrijf Boven

De voordelen van gerstestro tarwestro zijn groot. Tarwestro neemt namelijk veel vocht op, houdt warmte vast en heeft veel volume. Ideaal voor in de koeienstallen bijvoorbeeld. Tarwestro geeft daarnaast ook extra structuur in het rantsoen. Omdat stro meer stof bevat dan andere strooisels beschikt Loonbedrijf Boven ook over strooisels die uitermate geschikt zijn voor stofvrije stallen. Vooral voor paarden is een droge stofvrije stal erg belangrijk. Bekijk ons aanbod stooisels en bestel het product dat het meest geschikt is voor uw bedrijf. Heeft u vragen of wilt u advies over welk soort stro u het beste kunt gebruiken? Neem contact op, dan informeren we u over de mogelijkheden en prijzen van onder meer gerstestro en tarwestro.
 

Nieuws / Actueel