Kwalitatieve weidehooi en kruidenhooi

Kwalitatief goed voer, zoals kruidenhooi en weidehooi, is van groot belang voor de gezondheid van uw vee. Behalve strooisels, luzerne en graszaadhooi beschikt Loonbedrijf Boven ook over kwalitatieve weidehooi en kruidenhooi. Deze hooisoorten zijn uitermate geschikt voor verschillende dieren, zoals koeien, paarden en geiten. Als u eenmaal gebruikt maakt van dit hooi, wilt u geen andere hooisoort meer. Doe uw vee een plezier en maak de stap naar weidehooi of kruidenhooi.

Weidehooi en kruidenhooi naar kwaliteit beoordeeld

Weidehooi komt in tegenstelling tot kruidenhooi van grassen die goed zijn bemest met kunstmest en eventueel drijfmest. Het grasland waar dit hooi vandaan komt, is zware kleigrond en dat vrij is van schadelijke onkruiden zoals ridderzuring, Jacobskruid en distels. Weidehooi wordt nauwkeurig gecontroleerd op het juiste vochtgehalte en wordt naar kwaliteit beoordeeld. Het hooi is vanwege de lage structuur en de hoge VEM-waarden geschikt voor schapen, geiten en kalveren. Kruidenhooi en weidehooi zijn goede hooisoorten om uw dieren gezonder te houden.

Bestel eenvoudig uw kruidenhooi en weidehooi  

Kruidenhooi en weidehooi wordt gewonnen in berggebieden vanwege de variëteit aan kruiden en grassen. De geur, smaak en voedingswaarde van kruidenhooi is van uitstekende kwaliteit. Vooral voor paarden is dit natuurproduct van gedroogde kruiden zeer geschikt. In tegenstelling tot weidehooi gebruiken de boeren voor kruidenhooi geen kunstmest, wat het product zo natuurlijk mogelijk maakt. Overtuigd van de kwaliteit van kruidenhooi en weidehooi? Bestel vandaag nog hooi en creëer een optimale omgeving voor uw dieren. Vragen over onze andere hooisoorten? Of vragen over prijzen en levering? Neem dan contact met ons op, dan informeren we u over kruidenhooi, weidehooi en onze andere producten.
 

Nieuws / Actueel